Gratis Routing API proberen

Wil je gratis Routing API van Geodan uitproberen? Bij Geodan bieden wij jou de routing API service gratis aan. Zo ervaar je zelf hoe je snelste, kortste routes kunt  berekenen. Of juist reistijdgebieden per mobiliteit wil maken. Allemaal dankzij de gratis test API van Geodan.

> Hier kun je jouw gratis Routing API aanvragen

Uitlegvideo over routing API

Gratis Routing API om te testen

Test hoe je routes kunt berekenen, reistijdgebieden kan maken en meer met Geodan's sterk geoptimaliseerde routing service. En gebruik deze met de verschillende netwerktypes voor auto's, (e)fietsen en voetgangers.

Voorbeelden van toepassingen met Routing API

Bereken snelste route met de auto tussen 2 locaties: Geeft een JSON bestand met zowel afstand (kilometers), tijd (minuten) en de werkelijke route als een lijn.

Bereken de kortste route te voet tussen 2 locaties: Geeft als resultaat een JSON-bestand met afstand (kilometers) en tijd (minuten).

Welk gebied kan ik met de fiets bereiken met een reistijd van 10 minuten?: Geeft als resultaat een JSON-bestand met het reistijdgebied als een polygoon.

Welk gebied kan ik met de auto bereiken met een reistijd van 5, 10 en 15 minuten?: Geeft als resultaat een JSON-bestand met het reistijdgebied als een polygoon.

> Gratis uitproberen? Vraag hier jouw gratis Routing API aan.

Wat is Routing API van Geodan?

De routing API van Geodan is een sterk geoptimaliseerde routing service met verschillende routing types en verschillende soorten wegennetten waaruit je kunt kiezen.

De beschikbare bewerkingen zijn:

  • Configuratie: krijg een overzicht van alle beschikbare netwerken.
  • Routing: genereer een route, die alle aangeleverde locaties in de gegeven volgorde bezoekt.
  • TSP: genereer een geoptimaliseerde route, die alle opgegeven locaties aandoet met behulp van het Travelling Salesman Problem (TSP). =
  • Reistijden: genereert reistijden.
  • VRP: genereert een geoptimaliseerde route, die alle geleverde locaties aandoet binnen de gegeven beperkingen met behulp van het Vehicle Routing Problem (VRP).

De momenteel beschikbare route-netwerken kunnen worden opgehaald met de Configuratie-operatie.

Developers Guide voor Routing API

Hier vind je de link naar de Developers Guide voor Geodan's Routing API

Popular impact artikelen

  1. Reistijdgebieden maken

Onlangs bekeken